info

Voet en welzijn

 
Voet en welzijn is ontstaan doordat ik door de jaren heen steeds meer ben gaan ervaren hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen. Door vele jaren zelfstudie en het volgen van diverse cursussen kwam ik uiteindelijk op een punt dat ik met mensen aan de slag wilde. Ik wil naar buiten brengen wat ik voorgaande jaren aan kennis heb opgedaan. Mede hierdoor ben ik met andere ogen naar de maatschappij gaan kijken en ben ervan overtuigd geraakt dat veel lichamelijke en geestelijke aandoeningen voortkomen uit onvolwaardige voeding en een teveel aan stress. 
Gezond oud worden is in mijn optiek geen kans maar een keuze. Een mogelijkheid die je zelf kan scheppen. Ik wil mensen graag de weg wijzen. Niet door mensen te overtuigen maar door te informeren. Mensen proberen te overtuigen werkt niet. Vaak worden dan de hakken in het zand gezet. Mensen moeten zich aangesproken voelen door mijn persoonlijke doelstelling. 
Het allerbelangrijkste bij gezondheid is je gedachtenkracht. Dit is tevens gelijk de zwakste schakel die je echter perfect kunt trainen.